Nuffnang Ads

Wednesday, 5 December 2012

Selamat Bertunang sahabat :)


Assalamualaikum...

Haihhh...lama benor tak update blog...kebizian melanda..lepas di Parlimen, mummy cuti seminggu jaga Zahra sebab babah outstation..balik dari cuti jer terus cover Umno lak seminggu...ni baru ada time skit nak corat-coret dalam ni...

101112..merupakan tarikh keramat akhirya sahabat baik tido sebantal, setilam, sebilik masa mummy bujang2 dulu akhirnya bertunang jugak...sahabat ni rakan baik mummy sejak zaman UiTM lagi...syukur Alhamdulillah..segala ranjau rintangan akhirnya bertemu jodoh jugak...majlisnya insyaALLAH 123313..tu dia nombor awat banyak sangat...1/3/13 nikah, 2/3/13 sanding dan 3/3/13 brtandang...mummy tak sabar nak tgk kawan sorang ni naik pelamin...asyik jadi bridesmaid kenkawan jer kali ni turn kamu pulak ye..mummy takleh post gambar banyak2 sebb sahabat ni tak bg diwar2kan..so simpan dulu..kita tunjuk gambar cekelat je..taun depan kang mummy post gambar tunang...

Apapun sahabat, ketahuilah bahawa setiap apa yang berlaku ada hikmahnya, percayalah dia tercipta untukmu..aku doakan yang terbaik utk kau...semoga selamat menempuh alam pertunangan dan bersiap-sedialah jadi puan nanti..yeayyyyy

No comments:

Post a comment